Комфортне розташування новобудов у Львові

Шукаєте комфортну квартиру і все ніяк не можете знайти ідеального варіанту. Тоді будівельна компанія Z100 має що показати, а провідні менеджери враховують всі ваші побажання і підберуть квартиру саме під вас. Z100 — це будівельна компанія у Львові, яка зосереджена на будівництві чотирьох поверхових будинків вже як 7 років і веде законне будівництво по всім європейським стандартам і нормам, а також в їхніх проектах є котеджі і приватні будинки з якими ви можете ознайомитись на сайті забудовника. Збудовано 27 будинків у Львові це понад 25,587 метрів квадратних і 530 щасливих сімей, які не шкодують про свій вибір, а також компанія не збирається зупинятися попереду ще більші проекти. Більшості збудованих будинків компанією Z100 в стилі “Таунхаус”, а все тому що такий стиль має значні переваги над багатоповерхівкою. Квартири в новобудові з стилем “Таунхаус” вважається проміжним варіантом між багатоквартирним будинком і приватним котеджем, а формат такого будинку передбачає проживання декількох сімей і з одним сусідом на поверсі. Також ви можете вибрати квартиру з індивідуальною терасою.

При виборі квартири потрібно розглядати місце розташування новобудови, адже не всі забудовники враховують такий нюанс, тому компанія Z100 зосередила будівництво будинків в місті Винники, яке знаходиться неподалік від центру Львова всього 17 хвилин на авто, а все для того щоб мешканці відчували комфорт і затишок. А ідеологія компанії — це життя у малоповерховій забудові котеджного типу. В місті Винники в декілька разів менше населення ніж у Львові, де менший трафік машин, більш чисте навколишнє середовище, а все тому що Винники розташовані поблизу рекреаційних зон тобто акцентується на природності район і славиться Винниківським лісопарком. А також місто з хорошим темпом розбудову інфраструктуру, де ви зможете знайти достатньо дитячих садків і шкіл, супермаркети, ресторани, кафе, торгові центри, зони для відпочинку і так дальше…

При купівлі квартири в новобудові з стилем “Таунхаус” у Львові, ви зможете значно заощадити, адже цей варіант квартири обійдеться в декілька разів дешевше за квартиру в центрі Львова чи котедж за містом, а також впливатиме на вартість квартири буде те що новобудови розташовані поблизу рекреаційних зон, що акцентується на природності району. Купити квартиру в новобудові від компані Z100 — це означає отримати комфорт і якість за доступною ціною.

Комментарии запрещены.