Стабілізатор напруги серії «Мережик».

Приватна науково-виробнича компанія «Альтернатива» спеціалізується на виробництві стабілізаторів напруги, що реалізуються на території України під торговою маркою «МЕРЕЖИК». Цей продукт є на сьогодні найкращим обладнанням бюджетного сегмента ринку. Дана фірма вже протягом досить тривалого часу займається проектуванням, розробкою та виготовленням спеціалізованих електротехнічних пристроїв. Стабілізаційне обладнання «МЕРЕЖИК» є власною розробкою підприємства, і не дивлячись на слабку розкрученість бренду, вже сьогодні нав’язує серйозну конкуренцію виробам іменитих виробників.

Результат пошуку зображень за запитом "стабілізатор напруги мережик"

Ці агрегати вже зайняли свою нішу та міцно захопили вітчизняний ринок. Для цього є кілька причин — це дуже добротна силова частина, високий рівень надійності, довговічності обладнання в «жорстких» умовах експлуатації, якими характеризуються вітчизняні системи енергопостачання. Виробник дає термін безперервної і безвідмовної роботи не менше 10 років. Компактні габарити, сучасне програмне забезпечення, а також доступний рівень цін, відповідний фінансовим можливостям українських споживачів і забезпечує невисоку собівартість високоякісної електроенергії.

Наприклад Стабілізатори напруги МЕРЕЖИК 9-1-9 представляють собою побутові електроприлади, призначені для забезпечення стабільного напруги живлення для критичних до його якості споживачів. Вони здатні формувати вихідний сигнал, що характеризується значенням частоти в 50 Гц і вольтажу в 220 В незалежно від наявності коливань, різких стрибків і перепадів напруги на вході пристрою, тим самим забезпечуючи впевнений і надійний захист дорогої техніки і електроустаткування від передчасного виходу з ладу і критичних пошкоджень в результаті подачі на них занадто високої чи низької напруги. Також дані стабілізатори забезпечують миттєву електронне блокування харчування при виникненні великих імпульсних перешкод і кидків струму, перевантажень (перевищення граничного порогу потужності на 130% і більше) і аваріях в електричній мережі (коротких замикань і т.д.). При цьому після відновлення належного рівня показників електроживлення включення навантаження відбувається в автоматичному режимі, що забезпечує більш ефективне функціонування пристрою, позбавляючи споживача від необхідності контролювати процес відновлення якісних характеристик електричного сигналу в мережі для повторного запуску стабілізатора.

Електронні однофазні стабілізатори напруги зазначеного виробника комплектуються високоякісними сімісторними ключами, виготовленими на Запорізькому заводі «Елемент Перетворювач», що славиться своєю електронікою, а також датчиками струму, робота яких заснована на ефекті Холла, що відрізняються високою точністю. В якості силового агрегату в даних пристроях застосовується тороїдальний автотрансформатор, який має значний запас по потужності, в результаті чого виготовлене обладнання відрізняється високою перевантажувальної здатністю, що було підтверджено в ході багаторазово проведених випробувань.

Стабілізатори напруги «МЕРЕЖИК» характеризуються стійкою роботою в широкому діапазоні напруги живлення (40 — 320 В), наявністю функції коригування значення вихідного сигналу в межах від 205 до 235 В і ступінчастою стабілізацією (12 ступенів) з кроком в 10 В, що дозволяє підключати їх до навантаження різного типу. Весь модельний ряд компанії представлений в настінному і підлоговому виконанні, що сприяє швидкому і легкому монтажу пристроїв і їх розміщення в будь-якому зручному для споживача місці.

Всі моделі серій «МЕРЕЖИК» призначаються для використання з потужним виробничим обладнанням або можуть використовуватися як стабілізатори напруги для всього будинку, дачі, офісу або квартири. Продукція «МЕРЕЖИК» мають не тільки високі технічні показники, а й вигідну конкурентоспроможну ціну. Невисока собівартість приладів пояснюється тим, що весь цикл виробничих робіт від стадії проектування і розробки до складання готових виробів, виконується на підприємстві власними силами. Для якісної організації робіт на виробництві є все необхідне технологічне обладнання. Складальні лінії максимально автоматизовані. Це істотно підвищило якість продукції, що випускається.

Без перебільшення можна стверджувати, що на сьогоднішній день «МЕРЕЖИК» є альтернативною і більш вигідною пропозицією за параметрами якості і ціни. Професіоналами відзначено, що «МЕРЕЖИК» відмінно працюють там, де стабілізатори інших виробників просто спрацьовують на аварійне відключення. До таких випадків можна віднести регулярну роботу зварювальних апаратів, роботу приладів з дуже великою пусковою потужністю електродвигунів (перфоратори, верстати), потужні бойлери, компресорні установки, насосні станції і т.д.

Стабілізатори «МЕРЕЖИК» забезпечують надійний захист від аварійних ситуацій в електромережі і гарантують стабілізацію при різких коливаннях вхідної напруги. При значних перенапруженнях, перевантаженнях, коротких замикань відбувається миттєве відключення навантаження. При цьому включення після аварій відбувається автоматично, без участі людини.

«МЕРЕЖИК» – вдалий вибір для кожного споживача.

Читайте більше інформації на стайті стаб.укр

Комментарии запрещены.