Промислові пиловловлювачі.

Для виробничих підприємств (особливо для підприємств деревообробної та металообробної промисловості), де відбувається виділення не липкою та не волокнистого пилу наша компанія пропонує 10 моделей пилоуловлюючих агрегатів, виробництва СовПлим, Енергомаш, Вудос.

Пиловловлюючі апарати виробляють високу ступінь очищення (до 92%) пилоповітряної суміші від сухих шкідливих домішок (пил, стружка, окалина) за двоступеневою схемою. Перша ступінь очищення проходить через циклон, а друга через матерчатий фільтр рукавний.

Промислові пиловловлювачі

Пиловловлюючі апарати не можна застосовувати для очищення повітря виробничого приміщення, якщо в ньому відбувається виділення волокнистих, липких, хімічно активних і вибухопожежонебезпечних шкідливих речовин. Так як його конструкція не призначена для таких шкідливостей. При експлуатації пиловловлюючого апарату у виробничому приміщенні з підвищеним рівнем вологості необхідно встановити на електродвигун додатковий захист від зайвої вологи.

Пиловловлюючі апарати працюють за схемою рециркуляції повітря. Після очищення пилоповітряної суміші від шкідливих домішок, тепле повітря надходить назад в приміщення. Це значно знижує Ваші витрати на обігрів приміщення в зимовий період.

Корпус пиловловлюючого апарату виготовлений з листової сталі, пофарбована порошковою фарбою і складається з нижньої і верхньої частини, де змонтовані рукава з встряхивающим механізмом, відбивачі і піддон з кришкою. У нижній частині корпусу перебувати патрубок для приєднання воздуховода до технологічного обладнання та пилозбірник з совком. У верхній частині корпусу вмонтовується лопатевий вентилятор з електродвигуном або повітропровід системи витяжної вентиляції. Рукавні фільтри легко замінюються на нові і очищаються за допомогою ручного механізму, що струшується.

Промислові пиловловлювачі

Відповідно з Вашими побажаннями наша компанія поставляє пересувні або стаціонарні пиловловлюючі апарати.

Принцип роботи пиловловлюючого апарату наступний: лопатевий вентилятор створює розрядження і пилоповітряна суміш, через вхідний патрубок, надходить у циклон нижній частині корпусу, де відбувається випадання великої пилу і стружки через відбивач в піддон. Далі пилоповітряна суміш проходить через рукавний фільтр і очищається від дрібних включень. Очищений повітря проходить через крильчатку лопатевого вентилятора з електродвигуном і викидається в приміщення або в повітропровід системи витяжної вентиляції.

Продуктивність пиловловлюючого апарату залежить від марки і становить від 800 до 40000 куб. м/год.

Наша компанія пропонує Вам для вибору пиловловлюючого апарату консультації і семінари. Виїзд наших фахівців для огляду та складання проекту. Проведення монтажних і пуско-налагоджувальних робіт. Здача готового обладнання «під ключ» в експлуатацію. Гарантійне та післягарантійне обслуговування пиловловлюючого апарату, систем вентиляції та аспірації.

Компанія «Вент-заводи». Промислові пиловловлювачі, вентиляція, проектування, монтаж. https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52

Комментарии запрещены.